Σχετικά με εμάς

CA logo

Η Aegean Cargo Management (ACM) είναι μια ιδιωτική ναυτιλιακή εταιρία, εδραιωμένη στο χώρο της, που διαχειρίζεται τη λειτουργία πλοίων τύπου Ro/ Ro στον κλάδο των μεταφορών. Με στόχο να καλύπτει πάντα, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, τις απαιτητικές ανάγκες των πελατών της, η ACM παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες roll-on/ roll-off cargo, βασισμένη στην τεχνογνωσία, τις υψηλές δεξιότητες και την εμπειρία των στελεχών της, μα, πάνω απ 'όλα, στη βαθιά αφοσίωσή τους.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2001, υπό την ηγεσία του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Αγαπητού. Ο κ. Αγαπητός προέρχεται από μια οικογένεια ευρύτατα γνωστή για τη μακρόχρονη εμπειρία της στην ελληνική ακτοπλοΐα από τις αρχές του 1960.

Σήμερα, η ACM έχει στην ιδιοκτησία της και διαχειρίζεται ένα από τα ταχύτερα πλοία Ro/ Ro* μεγάλης χωρητικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, το AYSHE, ενώ σχεδιάζει να προσθέσει 3 ακόμη Cobelfret Ro/ Ros στο άμεσο μέλλον. Επιπλέον, η εταιρία εξετάζει σοβαρά την είσοδό της στον κλάδο του χύμα φορτίου (bulk), με την απόκτηση 2 σύγχρονων δεξαμενόπλοιων (handysize).

Η παρουσία της ACM στη Μεσόγειο είναι έντονη εδώ και χρόνια. Στις δραστηριότητές της σήμερα, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη αγορά της Μεσογείου, περιλαμβάνονται 2 βασικές διαδρομές: Ελλάδα-Ιταλία και Ελλάδα-Τουρκία. Τον Ιούλιο του 2014, το AYSHE ναυλώθηκε στην EKOL. Από τότε, το συγκεκριμένο πλοίο, τύπου Ro/ Ro, εκτελεί δρομολόγια από την Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) στο Sete (Γαλλία).

 

 

Aegean Ship Agency


ac asa logo2aΗ Aegean Ship Agency είναι η θυγατρική εταιρία της Aegean Cargo Management που λειτουργεί ως Ναυλωτής και Πράκτορας (Charterer και Forwarding Agent).
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Aegean Ship Agency μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η έδρα της ACM βρίσκεται στον Πειραιά

* Πλοία τύπου Ro-Ro: Roll-on/ Roll-off πλοία σχεδιασμένα για τη μεταφορά τροχοφόρων φορτίων-εμπορευμάτων.