Η Διοικητική Ομάδα της ACM

Η Aegean Cargo Management βασίζεται κυρίως στον ανθρώπινο παράγοντα για να εξασφαλίσει αυτό που ονομάζουμε Επαγγελματισμό.

Η ομάδα μας αποτελείται από προοδευτικούς ανθρώπους, διορατικούς και δυναμικούς, γεμάτους ενθουσιασμό αλλά και με τις απαραίτητες γνώσεις για να μπορούν να προσφέρουν τις βέλτιστες λύσεις σε κάθε πελάτη της εταιρίας.
Η ομάδα της ACM είναι ιδιαίτερα γνωστή στον τομέα της ναυτιλίας στην Ελλάδα.
Και, επιπλέον, τα άτομα που την στελεχώνουν είναι αναγνωρισμένα και χαίρουν άκρας εκτίμησης σε Τουρκία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Κύπρο, Ισραήλ, Ισπανία, Μέση Ανατολή και αλλού.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την ομάδα αυτή της ACM, τους ανθρώπους που εργάζονται συστηματικά για να εκτελούνται στο ακέραιο όλες οι δεσμεύσεις της εταιρίας:

Διευθύνων Σύμβουλος: Κωνσταντίνος Αγαπητός
Ο κ. Αγαπητός είναι ο μοναδικός μέτοχος και της πλοιοκτήτριας εταιρίας αλλά και της εταιρίας διαχείρισης των πλοίων. Πέρα από την πολυετή εμπειρία του στη διαχείριση πλοίων τύπου Ro/ Ro, έχει Μεταπτυχιακό Μηχανολόγου Μηχανικού από το Steνen's Institute of Technology των ΗΠΑ (Ινστιτούτο Τεχνολογίας), καθώς και πτυχία Bachelor και Master στη Μηχανολογία. Επίσης, έχει αναλάβει την επίβλεψη του Τεχνικού Τμήματος.

Οικονομικός Διευθυντής και Γενικός Διευθυντής: Βενέδικτος Ρούσσος
Ο κ. Ρούσσος αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1983 και εντάχθηκε στην Ομάδα της Aegean Cargo το Δεκέμβριο του 2001. Από το 1990 έως και το 2001, ο κ. Ρούσσος κατείχε τη θέση του Chief Operating Officer στην Kronos Maritime. Νωρίτερα, από το 1983 έως το 2001, εργαζόταν στη Νεώριον Ναυπηγεία Σύρου Α.Ε., ως claims handler, θέση στην οποία απέκτησε σημαντική εμπειρία.

Εμπορικός Διευθυντής και Διευθυντής Επιχειρήσεων: Κωνσταντίνος Βαλαντάσης Κανέλλος
Ο κ. Βαλαντάσης έχει Μεταπτυχιακό στη Χημεία και πολυετή εμπειρία 25 ετών σε θέματα Logistics.

Τεχνικός Διευθυντής: Αντώνιος Κοκκίνης
Ο κ. Κοκκίνης έχει μία 30ετή υπηρεσία στη θάλασσα. Από το 1992 έως το 1999, διετέλεσε Επιθεωρητής και, στη συνέχεια, Τεχνικός Διευθυντής της Ventouris Sea Lines. Από το 2000 έως το 2007, Τεχνικός Διευθυντής της Hellenic Sea Ways και, πιο πρόσφατα, Τεχνικός Διευθυντής της ACM.

DPA και Στελέχωση Υπεύθυνος: Μιχάλης Κουκουράβας